sjukling här..

Hejsan!
Sitter här med feber och en hosta som självaste satan har framkallat och mår dåligt. Pratat 8 timmar med Robin via skype allt som allt idag. Blev sjuk igår och fick fara hem tidigare och bara ligga i sängen och må skit ,idag dock är det lite bättre. Provveckan närmar sig men jag har 2 prov jag ska skriva så inga problem! Nu ska jag kanske gå och lägga mig eller se på någon film ! Cheers.
Where are my marshmallows?
söt osv..

HÄNDELSERIK ONSDAG

Mitt paket från Zalando anlände idag. Satt på filosofi lektionen då jag fick ett meddelande på mobilen var det stod att paketet kan upphämtas från närmaste Siwa ,skickade meddelandet vidare åt min pappa som inte ens märkte att meddelandet var från mig (vilken observant far jag har) så han hämtade paketet åt mig. Väl efter skolan fick jag brott till frissan för jag skulle klippa mig 4 och klockan var 10 före 4. Cyklade så hårt så jag ramlade med cykeln på skolgården och det var sjukt pinsamt , steg upp och rushade från platsen , fick mitt hår & hårförlägningar klippta . NÖJD ! 
 
 
ni får ursäkta mina mobilkvalité bilder men orkade inte dra fram systemkameran !
 

HÅLTIMME

Är hemma för tillfället för jag har håltimme och orkade inte sitta i skolan. Första lektionen hade vi redskapsgymnastik som var helt okok. Sög på det but still . Får väll sitta här och filosofera före jag ska ta mig tillbaka till skolan , ugh vad jobbigt.
Inväntar ett paket också som borde anlända snart och om ni är snälla visar jag innehållet åt er. 

detta spel är hemskt och beroendeframkallande , usch hatar men älskar.
mitt rekord är 15.. Slå de ni!