18.12.2010 - 14.12.2014

Den här bloggen skapade jag 18 december 2010 , nästan 4 år sedan. Jag har genomgått många faser och förändringar under dessa 4 år. Jag känner att jag är en helt annan person än den jag var då jag skapade bloggen. Känner att jag har mognad så pass nu att det är dags att lämna denna blogg bakom mig och börja om. Helt från 0. Kommer inte ta bort denna blogg för jag vet om jag gör det kommer jag att ångra det i hela mitt liv. Om några år eller kanske t.o.m om bara några dagar kommer jag vilja kunna gå tillbaka och se vad jag gjorde t.ex den 5 maj 2012.
Det är det som är så himla fint med bloggar att det är din egen historia som du skriver och publicerar ut bland alla andras. Och som med alla historier kan man läsa den om och om igen. Jag är väldigt glad att jag haft min blogg så här pass länge och skrivit allt jag skrivit på den. Framförallt vill jag tacka alla fina kommentarer jag fått av er, det har hjälpt mig många gånger och drivit mitt bloggande framåt. Kanske jag ångrar mitt val och börjar på denna blogg igen ,vem vet ? 
 
Ni är mer än välkomna att följa med mig på min nya blogg här 
 
Tack och förlåt för mig , Wolfdreamer. 
 
 
 
Kom ihåg att kika in på min nya blogg!

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

 
 
Igår var vi på bio och kollade Hobbit , fällde både sorge och glädje tårar. Men filmen var väldigt bra !
SE DEN VETTJA !
Känns sorligt att det var sista gången man återvände till middle earth och följde med i J.R.R Tolkiens historier. ( Får vi anta om inte Peter Jackson bestämmer sig för att göra ännu fler filmer)
 
 
 
 


Denna låt är så vacker och beskriver så bra hur jag känner mig nu när trilogin är slut.
 
To these memories I will hold
With your blessing I will go
To turn at last to paths that lead home
And though where the road then takes me
I cannot tell
We came all this way
But now comes the day
To bid you farewell

I bid you all a very fond farewell.

Are you, are you ?